Market Wrap: Bitcoin blæser forbi $ 36,1K, mens handlende klager over Ether-optioner

Detailkøb via PayPal hjælper sandsynligvis med at skubbe bitcoins pris højere, mens handlende håber på at komme ind på et ether-optionsmarked med potentiel volatilitet svarende til marts 2020.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 36,122 pr. 21:00 UTC (16:00 ET). Får 5,7% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 33.875- $ 36.122 (CoinDesk 20)
BTC langt over sine 10-timers og 50-timers glidende gennemsnit på timediagrammet, et bullish signal for markedsteknikere.

Bitcoin-handel på Bitstamp siden 3. januar.

Prisen på bitcoin ramte endnu et højdepunkt onsdag og hoppede til $ 35.735 kl. 04:00 UTC (kl. 11 ET tirsdag), hvilket let oversteg 2. januar tidligere rekordhøjde på $ 34.366.

Læs mere: Bitcoin sætter ny all-time høj over $ 35.000

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Og derefter, efter at have ramt denne pris-zenith, bosatte verdens ældste kryptokurrency sig omkring $ 35.000-niveauet i flere timer, før det igen gik opad og ramte $ 36.122 pr. Pressetid.

”Med stor efterspørgsel fra nye markedsdeltagere, både institutionelle og detailhandlede, er det rimeligt at antage, at vi fortsætter med at gå op,” sagde Michael Gord, administrerende direktør for handelsfirmaet Global Digital Assets. „En markedsværdi på $ 650 mia. Er stadig lille i sammenligning med andre globale valutaer eller råvarer, som Bitcoin Future konkurrerer med.“

 

Historisk bitcoin-pris den sidste uge

„Ud over at institutioner fortsætter med at skubbe markedet fremad, begynder vi også at se en stigning i detailefterspørgslen,“ tilføjede Gord.

Mange fonde, herunder Pantera Capital, identificerer vækst i detailefterspørgsel via PayPal’s mæglervirksomhed Paxos, som også ejer itBit-børsen og giver likviditet. Siden PayPal lancerede kryptokurrekapacitetsfunktioner for sine brugere, er itBits BTC-volumenantal steget betydeligt.

 

ItBit-spotvolumener det seneste år. (Shuai Hao / CoinDesk Research)

Siden 13. november udrulning af kryptovaluta-tjenester til alle amerikanske PayPal-brugere har itBits gennemsnitlige bitcoin-daglige volumen været $ 25,9 millioner. Det er meget højere end børsens relativt dårlige daglige gennemsnit på 5,3 millioner dollars det sidste år ifølge CoinDesk 20-data.

Naturligvis er bitcoin ikke den eneste kryptokurrency derude, og der forventes en vis udmattelse, da handlende roterer ind i alternative digitale aktiver eller altcoins i håb om at indfange store gevinster.

„Altcoin-markedet bliver mere tiltalende for handlende og investorer, der er på udkig efter store afkast,“ sagde Jean Baptiste Pavageau, partner hos quant trading firma ExoAlpha, til CoinDesk. „Vi forventer, at bitcoin-dominansen begynder at falde, og altcoin-markedet blomstrer i løbet af de næste par uger.“

Faktisk er bitcoins dominans, dens procentdel af det samlede kryptomarked, faldet 4,6% siden 3. januar.

 

Bitcoin-dominans på kryptomarkedet i 2021 indtil videre.

Da handlende hopper ind i kryptoaktiver med mindre markedsværdier, kan bitcoin muligvis se en midlertidig afkøling ifølge Global Digital Asset Chief Operating Officer Zachary Friedman. ”Vi burde se stærkere hænder [som ikke sælger let], hvilket kan forkorte nedturen. Men jeg ville ikke blive overrasket over at se et spor på 20%, inden jeg flyttede højere, ”sagde han.

Varmen er på ethermuligheder
Den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, ether (ETH), var op onsdag og handlede omkring $ 1.206 og steg 9,2% på 24 timer fra kl. 21:00 UTC (16:00 ET).

Ether-derivater, såsom futures og optioner, er instrumenter, som handlende nu klager over. På Deribit er det øverste sted for etheroptioner, implicit volatilitet, som er prognosen for et aktivs spotprisbevægelse, 170% ifølge dataaggregatoren Genesis Volatility.

 

Ether-optioner indebar volatilitet det sidste år.

”Disse niveauer er ikke set siden marts [COVID-19] krisen,” sagde Greg Mandini, administrerende direktør for Genesis Volatility. På det tidspunkt oversteg etheroptioners implicitte volatilitet 230%. Niveauerne i denne uge indikerer, at forhandlere betaler enorme præmier for at spille på markedet for etheroptioner.

Læs mere: Storbritanniens forbud mod crypto-derivater træder i kraft i dag

”Der er en ubestridelig FOMO til ETH-eksponering,” tilføjede Mandini. „Kombiner virkningerne af indsatsen og CME’s fremtidige ETH-lancering i februar, vi kan se stærke incitamenter til institutionel kapital, der strømmer ind i ETH.“

Andre markeder
Digitale aktiver på CoinDesk 20 er alle grønne onsdag. Bemærkelsesværdige vindere fra 21:00 UTC (16:00 ET):

stjerne (XLM) + 66,1%
kyber-netværk (KNC) + 24,7%
cardano (ADA) + 23%
Læs mere: Stellar ‚

s XLM-rally til 2-års højde på XRP Woes, OCC Ruling, Ukraine

Aktier:

Nikkei 225 i Asien faldt 0,38%, ført lavere af tab i Nissan Chemical Industries, Ltd. og CyberAgent Inc., som begge faldt mere end 3%.
Europas FTSE 100 sluttede dagen med at springe 3,5%, da olie- og finanssektoren opnåede gevinster, og investorer tilsyneladende ignorerede Storbritanniens tredje landsdækkende koronavirus-lockdown.
I USA opnåede S&P 500 0,90%, da investorer signaliserede optimisme om mere regeringsstimulering baseret på forventede resultater af det amerikanske senats afstrømningsvalg i Georgien.
Råvarer:

Olien steg 1,1%. Pris pr. Tønde West Texas mellemprodukt råolie: $ 50,36.
Guld var i den røde 1,6% og på $ 1.918 pr. Pressetid.
Treasurys:

Det 10-årige amerikanske statsobligationsrente steg onsdag og sprang til 1.034 og i det grønne 7,7%.

Comments are closed.

Post Navigation