MicroStrategy-sjef Michael Saylor som vert for ‚Bitcoin for Corporations‘ nettkurs i februar

Business Intelligence-firmaet MicroStrategy har kunngjort at det vil være vert for et online og akselerert ‚Bitcoin for Corporations‘ -kurs 3. og 4. februar i år.

Noen av kryptoindustriens tungvekter

Hovedtalere inkluderer MicroStrategy-sjef Michael Saylor og Stoneridge-sjef Ross Stevens, blant andre representanter fra leverandører av digitale aktiva som vil ha plattformen den andre dagen i dette planlagte kurset. Noen av kryptoindustriens tungvekter som er representert inkluderer Binance, Coinbase, Gemini, Fidelity, Grayscale og Galaxy digital.

MicroStrategy CEO kunngjorde dette nye initiativet på Twitter, og noterte potensialet i verdiskaping for de som vil delta,

“3. og 4. februar vil @ MicroStrategy være vert for Bitcoin for selskaper. Bli med våre offiserer, bransjelysartikler og strategiske leverandører for et gratis, online, akselerert kurs i #Bitcoin-strategi og taktikk for å utvide ditt selskap og skape aksjonærverdier. ”

Med knapt ett år siden MicroStrategy investerte en betydelig del av statskassen i Bitcoin, tar selskapet nå et mer aggressivt syn på BTC-investeringer. Opprinnelig hadde de kjøpt $ 425 millioner dollar i Bitcoin, som ble jevnet opp til rundt 1,5 milliarder dollar etter at selskapet utstedte statsobligasjoner for å investere inntektene i Bitcoin. MicroStrategy eier nå BTC til en verdi av $ 2,3 milliarder dollar, noe som gjør det til et av de ledende selskapene som tildeler egne beholdninger til Bitcoin.

Microstrategys Bitcoin for Corporations Initiative

Gitt en slik eksponering er det ikke overraskende at MicroStrategy vil dele den underliggende kunnskapen med andre selskaper som kan være interessert. Kurset, som vil kjøre online, er gratis for potensielle kunder som kanskje ønsker å integrere Bitcoin-orienterte strategier i sine skattkammer også.

Den første dagen vil grunnleggende spørsmål som Bitcoin makrostrategi, bedriftsstrategi, økonomihensyn, juridiske og regnskapsmessige hensyn bli diskutert. Kurset vil bli levert av anerkjente fagpersoner i bransjen som inkluderer Michael Saylor, Ross Stevens og MicroStrategy CFO Phong Le, for å nevne noen få.

Den andre dagen i kurset ‚Bitcoin for Corporations‘ vil inneholde dynamikk i Bitcoin-økosystemet; i utgangspunktet de strategiske leverandørene og tilbudene på kryptomarkedet. Digitale aktivaleverandører vil levere denne økten for å utstyre bedre selskaper til å kjøpe noen BTC for å skalere sine egne eksponeringer.

Mens Saylor har hørt om selskaper som har spredt seg i BTC, tviler noen interessenter i bransjen som Real Vision medgrunnlegger og administrerende direktør på om han vil drive bedriftens adopsjon av Bitcoin,

„Jeg tror ikke Michael [Saylor] kommer til å drive bedriftens adopsjon i rommet fordi han virkelig snakker språket til Bitcoin og ikke språket til bedriftens kasserer, og det må skje.“

Comments are closed.

Post Navigation